Over Certifin

Maximale waardecreatie voor u en uw KMO

Certifin is een onafhankelijk kantoor gespecialiseerd in corporate finance, CFO-opdrachten en volledige financiële begeleiding voor U en uw KMO. Certifin fungeert doorheen de volledige levenscyclus en bij alle mijlpalen van uw KMO als een extern, onafhankelijk financieel klankbord waarbij we steeds werken op maat van uw bedrijf.

Wat doen wij?

Van begeleiding bij de oprichting, over acquisities in het kader van een groeistrategie tot de begeleiding bij een (familiale) bedrijfsoverdracht en alles daartussen mag u rekenen op ondersteuning door onze experten. Wij bieden ook hands-on begeleiding bij optimalisaties (proces) en implementaties (digitalisering) van het dagelijkse financiële beheer. Als lid van verschillende adviesraden bouwen we aan een interessant netwerk en breiden we onze kennis voortdurend uit. Ook junior expertise inzake administratieve ondersteuning, met het oog op het verbeteren van de administratieve processen en het digitaliseren, is een belangrijk onderdeel van onze diensten.

Financiële expertise

Met Certifin haalt u de financiële expertise in huis die u nodig hebt, 1 dag per week, 3 per maand, meer of minder, u kiest in functie van uw behoefte. KMO’s hebben meestal geen nood aan een fulltime CFO en uw boekhouder vindt het fijn om op die manier een partner in huis te krijgen voor meer strategische vraagstukken.

Certifin biedt een uiterst flexibele oplossing aan Vlaamse KMO’s voor CFO-opdrachten. Geen interim managers maar partners op lange termijn. Afhankelijk van uw noden komen we bij u op kantoor werken gedurende de tijd die nodig is en delen we onderling specifieke kennis uit waar nodig. Uw CFO aan huis kan al vanaf 1 dag per maand.

Certifin is een associatie van financiële profielen met een specifieke expertise of allround profiel. Onze integrale, hands-on benadering en de financiële begeleiding die we bieden doorheen alle levensfases van uw onderneming maakt Certifin uniek. U heeft op elk moment toegang tot een team van ervaren en betrouwbare financiële profielen voor advies op maat van uw bedrijf.

Ontmoet onze experten

Alle vennoten van Certifin bouwden hun expertise op bij de gerenommeerde big4, grotere bedrijven, investeringsfondsen en banken en brengen hun kennis graag binnen in uw KMO.

Jan Moens

Oprichter Certifin

begeleiding overnames, strategisch advies, lidmaatschap raad van advies

Tom Govaerts

Vennoot Certifin

begeleiding overnames, strategisch advies, externe CFO

Tom Huygens

Vennoot Certifin

begeleiding overnames, due diligence, externe CFO

Kris Verreyken

Vennoot Certifin

begeleiding overnames, externe CFO, strategisch advies

Kris De Brabandere

Vennoot Certifin

begeleiding overnames, strategisch advies, externe CFO

Stijn De Prest

Vennoot Certifin

begeleiding overnames, due diligence, externe CFO

Stefaan Vanbillemont

Vennoot Certifin

externe CFO, implementatie ERP software

Karen Ooms

Vennoot Certifin

Strategisch financieel advies, CFO services, Financieringsoplossingen, Trade Finance, Project- en Crisismanagement